Waterontharder Kopen

Ontvang gratis op maat gemaakt advies over waterontharders voor minder kalkaanslag en langer meegaande apparaten. Investeer in een betere waterkwaliteit.

Over het algemeen hoor je mensen om je heen praten over waterontharders. Maar wat is een waterontharder nu eigenlijk, en wat zijn de voordelen? Op onze website kun je alles lezen wat je moet weten over de meest geschikte systemen, en je zult zien dat een goede, betrouwbare waterontharder niet duur hoeft te zijn.
Waterontharding is geen rocket science. Het principe is net zo eenvoudig als dat van een koffiezetapparaat. Waarom zou je dan veel geld uitgeven aan een waterontharder?

Kies een betaalbare waterontharder van Aircoadviesaanhuis.nk en geniet echt van kalkvrij water!

Cabinet_Ceramic_Highend_1-1024x1024-1

Hoe werkt een waterontharder?

Waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Hierbij neemt de hars in het systeem 100% van het aanwezige kalk in het water op door zich te hechten aan de harsbolletjes met natriumionen. Wanneer deze bolletjes verzadigd zijn met calcium- en magnesiumdeeltjes, moeten ze gereinigd worden via het regeneratieproces. Hierbij wordt water met opgelost zout gebruikt om de hars schoon te spoelen, waardoor alle kalkdeeltjes in het riool belanden. Dit zorgt voor steeds kalkvrij water. De werking van het proces wordt grondiger uitgelegd door te klikken op de bijbehorende knop.

Wat Kost een waterontharder?

Bij ons beginnen waterontharders vanaf €899. Bij de aankoop van een waterontharder is het belangrijk om zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse of jaarlijkse kosten te overwegen. Ionenuitwisseling ontharders zijn de meest effectieve manier om water volledig kalkvrij te krijgen en staan ​​bekend om hun duurzaamheid, onze modellen gaan meer dan 20 jaar mee. Net als bij elk huishoudelijk apparaat kan goed onderhoud de levensduur van een waterontharder aanzienlijk verlengen.